Algemene regels DTG

Lidmaatschap

Het lidmaatschap wordt ieder seizoen automatisch verlengd, tenzij een schriftelijke afmelding is ontvangen bij de penningmeester (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)
Opzeggen is mogelijk tot 1 mei van het huidige seizoen . Te laat opzeggen heeft als gevolg dat de helft van de gehele contributie moet worden betaald.
Aanmelden kan op ieder moment, 24/7. Hiervoor is het aanmeldingsformulier te downloaden op de DTG website(http://kvdtg.nl/portal/leden/lid-worden)

 

Gele of rode kaarten

Mocht het toevallig voorkomen dat een speler tegen een gele of rode kaart aanloopt, dan zal de eerste kaart worden betaald door de club. Alle overige kaarten zijn voor eigen kosten.

 

Vrijwilligersbeleid

Van de ouders word verwacht dat ze ook een aandeel leveren in de vorm van een vrijwilligerstaak binnen de vereniging.

  • Voor de jeugdwedstrijden geldt dat er bij de uitwedstrijden een rijschema wordt gehanteerd. Voor de competitie wordt deze uitgedeeld (ook te vinden op de site). Iedere ouder zal een aantal keer per competitie moeten rijden.
  • Bij thuiswedstrijden op het veld kun je als ouder ingepland worden voor een kantinedienst. Dit zal hoogstens 1 á 2 keer per jaar zijn.
  • Ieder jaar wordt er per team gevraagd naar een ouder voor het wassen van de shirts.
  • Wilt u een bijdrage leveren als trainer of coach meld u dan bij één van de jeugdcommissie leden.

Respectvol

  • Als vereniging vinden wij het belangrijk respectvol met onze tegenstander en scheidsrechter om te gaan. De scheidsrechter na een gespeelde wedstrijd, zowel verloren of gewonnen een hand geven en bedanken is hier een voorbeeld van.