Beste jongens en meisjes, vaders en moeders,

De komende maanden wordt er op het korfbalveld weer kabouter korfbal trainingen georganiseerd voor de kinderen in de leeftijd van 3 tot 6 jaar uit Wijckel, Sloten, Sondel, Balk e.o.

Hierbij worden leuke spelletjes gedaan, en wordt het korfbal spelenderwijs geleerd.

Lijkt het jou/ jullie leuk? Je hoeft je niet aan te melden, je kunt gewoon langskomen om mee te doen. Vergeet je je sportkleding & veldschoenen niet? Kom dan de volgende datums mee doen op het korfbalveld in het Menno van Coehoornbos In Wijckel (volg de bruin-witte bordjes);

> Zaterdag 07 Oktober* van 09:00 tot 10:00 uur

> Zaterdag 28 Oktober* van 09:00 tot 10.00 uur

Foto’s bekijken van de vorige kabouterkorfbal? Bekijk ze op https://nl-nl.facebook.com/kvdtg  

Ben je al 6 jaar en ouder? Het jongste teams van DTG, de E1, traint elke dinsdag, ook op het korfbalveld in het bos. Je bent dan tussen 16:30 – 17:30 uur van harte welkom om een keer mee te trainen. Je hoeft je niet op te geven, kom gewoon gezellig mee korfballen!

Heb je toch nog vragen voordat je komt (mee) trainen? Neem dan even contact op met Miranda Visser (trainer/ coach E 1; 06-31248640).

Meer vragen over wie wanneer traint? Je vindt een overzicht op: http://www.kvdtg.nl/portal/competitie/trainingstijden 

Lid worden? Check http://www.kvdtg.nl/portal/leden/lid-worden 

De datums voor de kabouter korfbal trainingen in de zaal worden ook zo spoedig mogelijk bekend gemaakt via deze site en de facebook-pagina van kv DTG.  

Een sportieve groet,

namens de jeugdcommissie van korfbalvereniging DTG uit Wijckel,
Marten Deinum, 06-41909169,
Welmoed Tiesema, 06-30518552.

* Mocht het weer het niet toelaten en wordt de training afgelast, dan wordt er op de facebook-pagina van kv DTG tijdig een update geplaatst.