Corona update

18 maart 2020, Wijckel – Het bestuur van DTG heeft gisteren bericht van de KNKV gekregen. De KNKV heeft keuzes gemaakt naar aanleiding van de kabinetsmaatregelen. Hieronder volgt een opsomming van wat deze keuzes voor DTG betekenen:

 1. Wedstrijdkorfbal (zaal)
  Alle nog geplande wedstrijden in het wedstrijdkorfbal worden afgelast. Over de afwikkeling van de zaalcompetitie in het wedstrijdkorfbal – dus rangschikking en promotie- en degradatieregeling – neemt het KNKV uiterlijk vrijdag 20 maart een besluit.
 2. Breedtekorfbal (zaal)
  Alle nog geplande duels in de zaalcompetitie van het breedtekorfbal – inclusief de duels die na 6 april gepland stonden – worden afgelast.  
 3. Veldcompetitie
  Alle duels in de (voorjaars-)veldcompetitie zijn tot en met donderdag 16 april afgelast.
 4. Suikerbroodactie
  Deze actie wordt in ieder geval niet zoals gebruikelijk in de week voor Pasen gedaan. Zodra we meer informatie hebben, zullen we als bestuur hierover een beslissing nemen.
 5. Commissiebijeenkomst en ledenvergadering
  Deze bijeenkomsten staan gebruikelijk voor zowel april en mei gepland. Het bestuur zal ook hierover begin april een beslissing nemen.

  Zodra we meer informatie hebben, zullen we dit via de sociale media aan de leden, ouders en supporters laten weten. Op deze wijze kunnen we ‘Met z’n allen het beste ervan maken’.

  Hartelijke groet van het bestuur van DTG