DTG selectieNieuws

DTG 1 weet niet van DTS (S) te winnen

Na een sterke vorige wedstrijd in de nieuwe T-shirts was het deze week een lastige en spannende wedstrijd voor DTG. 

Met een afstandsschot van de tegenpartij komt DTS met 1-0 voor te staan. Kort daarna maakt Doede de 1-1 met een mooie afstandsschot, gevolgd door wederom een afstandsschot van Jorian. In de beginfase van de wedstrijd blijft het spannend en staat het snel 2-2. DTG loopt uit naar 2-4 door twee afstandsschoten gemaakt door Rob. Kort daarna komt DTS weer terug door een vrije bal en een afstandsschot. Het is erg spannend in de eerste helft met een stand van 6-6. Door een belangrijke strafworp gemaakt door Aukje, komt DTG weer voor te staan. Net voor rust komt DTS 8-7 voor te staan, maar het wordt weer gelijkspel door een mooie inloper van Rienk, die als wissel is ingebracht. De eerste helft eindigt in 9-8 voor DTS.  

Na de rust blijft het spannend en blijft DTG mee scoren met DTS. Het staat 10-9 maar DTS krijgt een vrije bal en weet die te scoren en wordt het 11-9. Echter door een afstandsschot van Doede komt DTG weer een doelpunt dichterbij. Het was een flinke onderlinge strijd alleen wist DTS door te stoten van 12-10 naar 16-10. Zo maakte DTS diverse doelpunten en wist DTG dat het erg lastig zou gaan worden in de slotfase van de wedstrijd. DTG weet daarna toch nog een paar keer te scoren maar het is helaas niet genoeg om voor te komen op DTS. Na nog een paar wissels van DTG eindigt de wedstrijd met 20-14 voor DTS en gaat DTG zonder punten naar huis. 

De volgende wedstrijden van de senioren zijn op 17 december, ze spelen allemaal thuis. Klik hier voor het programma (opent in nieuw tabblad).