DTG selectieNieuws

Nieuw wedstrijdtenue geeft DTG 1 vleugels

Voor de wedstrijd op zaterdag 3 december was de presentatie van het mooie, nieuwe wedstrijdtenue, de trainingspakken en de tassen. Het was voor DTG 1 de eerste thuiswedstrijd van het zaalseizoen. Na vorige week een matige verliespartij was het nu zaak om de eerste punten van dit zaalseizoen te pakken, en natuurlijk het vele publiek en de aanwezige sponsoren van het nieuwe tenue niet teleur te stellen. Zie onze socials voor meer beeldmateriaal over het nieuwe tenue!

De tegenstander van vandaag is Club Brothers 1, voor coach Laurens een bekende ploeg. DTG begint de wedstrijd direct met een strafworp tegen, maar gelukkig heeft Doede hier een snel antwoordt op door van afstand te scoren. In het scoreverloop ging DTG voorop, maar het heeft moeite om een voorsprong op te bouwen en vast te houden. Na een 6-3 voorsprong, weet Club Brothers deze eerste helft nog terug te komen tot een ruststand van 7-6.

Deze tweede helft is het aan DTG om de rust te behouden en de kansen te benutten. Mede door een benutte strafworp van Rob weet DTG na rust tot een 10-6 voorsprong te komen. Na een tegendoelpunt wordt de voorsprong verder uitgebreid tot een stand van 14-7. In de slotfase van de wedstrijd gaat het nog gelijk op, maar de ruime voorsprong komt niet meer in gevaar. De wedstrijd eindigt in een 18-10 overwinning voor DTG 1.

Voor volgende week zaterdag 10 december, staat er een uitwedstrijd op de planning in Surhuizum. Om 16:20 start DTS 2 – DTG 2, waarna om 17:30 DTS 1 – DTG 1 begint.

Socials: Instagram & Facebook (klik op de link)